Asante sana (hartelijk dank)!

We krijgen ontzettend veel leuke en lieve reacties naar aanleiding van deze web-pagina enons verhaal in het Prettig Weekend (lokaal weekblad). En misschien nog wel belangrijker, ook aardig wat donaties! Graag willen we bij deze vastiedereen hier heel erg voor bedanken, uiteraard ook namens de kids in Tanzania! Ik weet zeker dat we ze ontzettend blij gaan maken straks.

Speciaal bedankje voor Siny uit Monnickendam. Zij is ons heel fanatiek aan het helpen en heeft zelfs geregeld dat wij morgen met een kraam op de Gouwzeemarkt (braderie in Monnickendam) kunnen staan! Ze heeft voor haar eigen stichting (Thembalethu, weeskinderen in Mozambique)flink wat donaties binnen gekregen, waarvan ze een deel nu aan 'onze' kids wil afstaan. Er zullen lootjes verkocht worden voor een tombola, de opbrengst wordt verdeeld tussen beide projecten.

Een ander speciaal bedankje is voor collega's en vaste klanten van broodjeszaak Prins Heerlijk in Amsterdam (tegenover centraal station). Zij doen ook erg hun best voor ons en hebben inmiddels zo'n € 150 opgehaald!

Verder hebben we afgelopen weekend op een rommelmarkt gestaan in Amsterdam Noord. We hadden naast eigen spulletjes om te verkopen ook een en ander van vrienden en familie gekregen. Uiteindelijk hebben we hiermeebijna € 200 opgehaald!

Maardit wil niet zeggen dat er er nu zijn..We vertrekken over 2 weken, dus tot die tijd gaan we gewoon door met hetinzamelenvan spulletjes en geld voor het weeshuis.Voor mensen die nog een donatie willen doen, mijn rekeningnummer is 45 57 21 955 tnv Kim van der Plas, Monnickendam. Zet in de beschrijving Tanzania, dan gaat het helemaal op de goede plaats terecht komen!

Verder zijn we nog op zoek naar wat spellen om mee te nemen, zoals Twister of Jenga. Mocht iemand dat nog in een stoffig hoekje hebben liggen, hoor ik het uiteraard graag!

Kwaheri!
(Tot ziens)

Tineke Zonneveld uit Bakkum

Fantastisch Franny en Kim dat jullie daar aan het werk zijn. Ik maak vandaag wat geld over naar jullie rekening.
Ik wens jullie beiden een hele mooie leerzame tijd toe daar. Mijn e-mail adres is zonneveld85@ zonnet.nl.
Ik blijf graag op de hoogte. Groetjes Tineke