Wat en hoe?

Wat hebben we tot nu toe verzameld voor de kids in het weeshuis?

- 20 shirtjes van FC Volendam
- 8 t-shirtjes van Iamsterdam
- verschillende spelletjes (3x memory, 3x domino, 2x rekenpuzzels)
- 10 petten van Vredestein
- 3 frisbees
- 3 opblaasballen
- 4 springtouwen, 14 jojo's
- 6 balspelletjes van AGU
- 2 enorme potten vitaminepillen, pleisters en ontsmettingsmiddel
- 20 pennen, 30 potloden, 10 gummen, 4 kinderschaartjes en een heleboel stickers
- 14 A5 bloknotes
- 17 tennisballen
- een tas vol letterkralen en letterstickers
- lamineervellen van ITBholland (om vooraf wat lesmateriaal te plastificeren)

En van Nico Tol uit Volendam:
Een echte leren bal en genoeg schriften, pennen en potloden voor het hele weeshuis!! (en het lokale schooltje..)

Vaste klanten en personeel van broodjeszaak Prins Heerlijk (tegenover Amsterdam CS) zijn ons heel fanatiek aan het helpen met het inzamelen van geld. Hiervan mogen we in Tanzania voedsel voor de kids kopen.

Daarnaast hebben al een aantal vrienden, familie en kennissen geld toegezegd of gegeven om ter plaatse wat spullen aan te schaffen. Dit zullen we vooral gebruiken om grote zakken graan/mais/bonen enz. van te kopen.

Ook hebben we van een aantal mensen spulletjes gekregen om op een rommelmarkt te verkopen, samen met wat eigen spullen (vooral kleding en boeken). We hebben een kraam geregeld voor een rommelmarkt op 28 juni, de opbrengst gaat in z'n geheel naar het weeshuis.

We zijn nog op zoek naar wat spelletjes om mee te nemen, zoals Twister. Mocht iemand dit op de stapel hebben liggen om weg te gooien, dan hoor ik het uiteraard heel graag! Ook Jenga zou leuk zijn, of van die grote foam-puzzels.

Rob

Leuk intiatief en jullie mogen mij noteren voor tig ballpoints.